» Etusivu

Yleistä
» Xbox 360 -konsolit
 › Arcade
 › Premium (Pro)
 › Elite

» Xbox Live -palvelu

Modifiointi
» Konsolin avaus

» DVD-Asema
 › Valmistajan selvitys
 › Spooffaus

 › Toshiba-Samsung
 › Hitachi-LG
 › BenQ
 › Lite-On

Muut
» Kiintolevy
 › XPlorer360
 › Avaaminen
 › Vaihtaminen

» Pelit
 › Kopioiden luonti
 › Pelien varmennus
 › Polttaminen
 › Bitsetting vaihto

» Sekalaiset
 › Video ja ääni
 › Nintendo WII
WWW.MODPIIRI.COM - Nopea ja luotettava

XHACKERBOX.COM - Enemmän irti pelikonsoleista

Design:
LeperMessiah - keishari@gmail.com

Kopioiden luonti


Kopion luominen alkuperäisestä pelilevystä

Aidon pelilevyn kopiointi vaatii siihen soveltuvia laitteita. En käy enää erikseen wxRipper -metodia, sillä sen avulla luodut kopiot eivät vastaa alkuperäistä, eikä niillä oikeastaan tee yhtään mitään. Pelien kopiointiin tarvitset joko Kreon-yhteensopivan Samsung tai Toshiba-Samsung DVD-ROM PC-aseman tai Xbox 360 DVD-aseman mallia BenQ, Lite-On tai Toshiba-Samsung johon on laitettu iXtreme v1.6 tai iXtreme v1.6-0800 firmware. Xbox 360 DVD-aseman firmwaren päivitys ei eroa mitenkään normaalista DVD-aseman firmwaren modaamisesta, poislukien 0800-firmwarea käytettäessä pitää vaan käyttää iXtreme v1.6 0800-firmwarea normaalin v1.6 firmaren sijasta.

HUOM! Uusien tietojen mukaan vain Xbox 360 DVD-asemalla tehdyt varmuuskopiot ovat varmasti ns. LIVE-turvallisia. Lisäksi, mikäli pelin videotiedoston Wave versio on 3 tai siitä suurempi, täytyy pelin SS-sektorin olla versiota 2, jonka lukeminen onnistuu ainoastaan iXtreme/iXtreme-0800 Xbox 360 DVD-aseman avulla. Ohjeet SSv1:stä SSv2 -muunnokseen löytyvät täältä (englanniksi).


Kopioiden luontiKopioiden luonti varmuuskopiosta

Poltetun pelilevyn kopiointi ei vaadi mitenkään erityisiä laitteita tai DVD-asemia. Kopiointikin voidaan suorittaa millä tahansa DVD-asemalla ja ohjelmistolla joka voi luoda levyn tiedoista imagen. Käyn läpi tavan jossa kopiointi suoritetaan ImgBurn -ohjelmalla.