» Etusivu

Yleistä
» Xbox 360 -konsolit
 › Arcade
 › Premium (Pro)
 › Elite

» Xbox Live -palvelu

Modifiointi
» Konsolin avaus

» DVD-Asema
 › Valmistajan selvitys
 › Spooffaus

 › Toshiba-Samsung
 › Hitachi-LG
 › BenQ
 › Lite-On

Muut
» Kiintolevy
 › XPlorer360
 › Avaaminen
 › Vaihtaminen

» Pelit
 › Kopioiden luonti
 › Pelien varmennus
 › Polttaminen
 › Bitsetting vaihto

» Sekalaiset
 › Video ja ääni
 › Nintendo WII
WWW.MODPIIRI.COM - Nopea ja luotettava

XHACKERBOX.COM - Enemmän irti pelikonsoleista

Design:
LeperMessiah - keishari@gmail.com

Philips - Lite-On (DG-16D2S)

Modatun aseman päivittäminen Windows käyttöjärjestelmässä


JungleFlasher


Tässä tavassa modattu asema päivitetään Windows-käyttöjärjestelmän puolella ja itse firmwaren kirjoitus tapahtuu myöskin Windows-käyttöjärjestelmässä. HUOM! iXtreme LT -asemasta EI voi lukea aseman avainta ohjelmallisesti. Joudut käyttämään koko aseman firmwaren lukutapaa.

Tarvitset luonnollisesti uusimman iXtreme -firmwaren aseman modaamiseksi. Oletan että olet jostain sen löytänyt käsiisi ja purkanut sen johonkin kansioon koneellesi ennen modaamisen aloittamista.


 1. Lataa, pura ja asenna (tuplaklikkaa exeä) PortI/O32 -ajuri mikäli sitä ei vielä ole asennettuna. Mikäli ajuri piti asentaa, käynnistä tietokone uudelleen. Ajuri asennetaan vain kerran, uudelleenasennus ei haittaa, mutta ei siitä mitään hyötyäkään ole.
  KUVA:
 2. Sammuta tietokone ja kytke Lite-On -aseman virtakaapeli kiinni CK3/tms. avulla kiinni tietokoneeseen. Tietokonetta ei ole pakko sammuttaa, mutta se on suositeltavaa ennen aseman liittämistä tietokoneeseen ettei asema tai CK3/Xtractor hajoa kun kytket siihen virtakaapelin.
  KUVA:
 3. Käynnistä tietokone esim. BIOS-ruutuun tai vastaavaan, ettei se käynnisty Windows-käyttöjärjestelmään vielä. Avaa aseman kelkka CK3/tms. avulla, paina aseman sulkemisnappia ja kelkan lähtiessä menemään sisään, katkaise asemasta virrat ja asettele aseman kelkka puoliksi kiinni.

 4. Kytke SATA-kaapeli kiinni Lite-On -asemaan, kytke asemaan virrat jos ei niitä siinä niitä vielä ole ja käynnistä kone normaalisti Windows-käyttöjärjestelmään.

  HUOM! Aseman ei tarvitse löytyä Windows-käyttöjärjestelmässä uutena laitteena eikä sen tarvitse näkyä Omassa Tietokoneessa.

 5. Lataa ja pura koneellesi JungleFlasher v0.1.66 beta. Käynnistä JungleFlasher.exe

 6. Avaa "DVDKey32" -välilehti.
 7. Ota ruksi pois kohdasta "VIA ports Only". Mikäli käytössäsi on VIA:n piirisarja, niin jätä tähän kohtaan ruksi.
 8. Avaa "I/O Port" -pudotuslista ja käy läpi eri vaihtoehdot kunnes löydät Lite-On asemasi. Tunnistat Lite-On asemasi kun "Vendor" -kohdassa on teksti PLDS ja "Name" -kohdassa teksti DG-16D2S.
 9. Paina "Dummy from iXtreme" -painiketta.


  Mikäli saat vastaavan virhesanoman ei aseman luukku ollut oikeassa asennossa.


  Mikäli taas saat virhesanoman "dummy.bin is missing some drive specific information.", tarkoittaa se sitä, että asemaan ei ole alunperin laitettu kaikkia versiotietoja. Tämä ei haittaa mitään, mutta jos haluat ottaa varman päälle, voit käyttää DSDBFixer -ohjelmaa ja lisätä tiedot JungleFlasherin luomaan dummy.bin -tiedostoon (vaatii aseman avaamisen, puuttuvat tiedot lukevat eri paikoissa asemaa, ohjelma neuvoo tarkemmin mistä tiedot luetaan). Tämän jälkeen sinun täytyy avata DSDBFixerin luoma dummy.bin JungleFlasherilla (Avaa "FirmwareTool 32" -välilehti ja paina "Open Source Firmware" -painiketta).

 10. Paina "Tallenna" -painiketta.
 11. Paina "Tallenna" -painiketta.
 12. Paina "Tallenna" -painiketta.
 13. Paina "Tallenna" -painiketta.
 14. Valitse vaihtoehto "Ei".
 15. Ohjelman pitäisi automaattisesti siirtyä "FirmwareTool 32" -välilehteen, mikäli näin ei tapahtunut, siirry sinne ja paina "Open Target Firmware" -painiketta.
 16. Valitse Lite-On -asemalle tarkoitettu iXtreme firmware. iXtreme v1.51 tapauksessa valitse "ix151-liteon.bin" -tiedosto ja paina "Avaa" -painiketta.
 17. Paina "Spoof Source to Target" -painiketta.
 18. Avaa "MTK Flash 32" -välilehti.
 19. Paina "Lite-On Erase" -painiketta.
 20. Paina "Kyllä" -painiketta.
 21. Ole valmiina katkaisemaan virrat asemasta ja kytkemään ne siihen uudestaan päälle. Jatka painamalla "Kyllä" -painiketta.
 22. Odota kunnes ohjelma sanoo "Drive reported Status 0xD0". Viimeinen numero voi olla jotain muutakin. Kun näet tämän rivin, katkaise asemasta virrat ja kytke ne takaisin. Tee tämä mahdollisimman nopeasti.
 23. Ohjelman pitäisi näyttää "Flash Chip Properties" -kohdassa jotain järkevän näköistä tietoa, kuten kuvassa. Paina siis "Write" -painiketta.
 24. Odota että ohjelma kirjoittaa uuden firmwaren asemaan.
 25. Kun näet tekstikentässä rivin "Write verified OK !", on asema päivitetty.