» Etusivu

Yleistä
» Xbox 360 -konsolit
 › Arcade
 › Premium (Pro)
 › Elite

» Xbox Live -palvelu

Modifiointi
» Konsolin avaus

» DVD-Asema
 › Valmistajan selvitys
 › Spooffaus

 › Toshiba-Samsung
 › Hitachi-LG
 › BenQ
 › Lite-On

Muut
» Kiintolevy
 › XPlorer360
 › Avaaminen
 › Vaihtaminen

» Pelit
 › Kopioiden luonti
 › Pelien varmennus
 › Polttaminen
 › Bitsetting vaihto

» Sekalaiset
 › Video ja ääni
 › Nintendo WII
WWW.MODPIIRI.COM - Nopea ja luotettava

XHACKERBOX.COM - Enemmän irti pelikonsoleista

Design:
LeperMessiah - keishari@gmail.com

Philips - Lite-On (DG-16D2S)

Modaaminen Windows käyttöjärjestelmässä


JungleFlasher


Tässä tavassa aseman avain luetaan Windows-käyttöjärjestelmän puolella ja itse firmwaren kirjoitus tapahtuu myöskin Windows-käyttöjärjestelmässä. Tämä on helpoin tapa tällä hetkellä modata Lite-On Xbox 360 DVD-asema.

Tarvitset luonnollisesti iXtreme -firmwaren aseman modaamiseksi. Oletan että olet jostain sen löytänyt käsiisi ja purkanut sen johonkin kansioon koneellesi ennen modaamisen aloittamista.


  KUVA:
 1. Lataa, pura ja asenna (tuplaklikkaa exeä) PortI/O32 -ajuri mikäli sitä ei vielä ole asennettuna. Mikäli ajuri piti asentaa, käynnistä tietokone uudelleen. Ajuri asennetaan vain kerran, uudelleenasennus ei haittaa, mutta ei siitä mitään hyötyäkään ole.
  KUVA:
 2. Poistettuasi aseman Xbox 360 -pelikonsolista, käännä se ylösalaisin ja poista neljä pohjassa näkyvää ruuvia.
  KUVA:
 3. Ruuvit poistettuasi, nosta aseman pohja pois.
  KUVA:
 4. Sammuta tietokone ja kytke Lite-On -aseman virtakaapeli kiinni CK3/tms. avulla kiinni tietokoneeseen. Tietokonetta ei ole pakko sammuttaa, mutta se on suositeltavaa ennen aseman liittämistä tietokoneeseen ettei asema tai CK3/Xtractor hajoa kun kytket siihen virtakaapelin.
  KUVA:
 5. Käynnistä tietokone esim. BIOS-ruutuun tai vastaavaan, ettei se käynnisty Windows-käyttöjärjestelmään vielä. Avaa aseman kelkka CK3/tms. avulla, paina aseman sulkemisnappia ja kelkan lähtiessä menemään sisään, katkaise asemasta virrat ja asettele aseman kelkka puoliksi kiinni.

 6. Kytke SATA-kaapeli kiinni Lite-On -asemaan, sekä USB- tai COM-kaapeli tietokoneeseen. Kytke asemaan vielä virrat ja käynnistä kone normaalisti Windows-käyttöjärjestelmään.

  HUOM! Aseman ei tarvitse löytyä Windows-käyttöjärjestelmässä uutena laitteena eikä sen tarvitse näkyä Omassa Tietokoneessa. Mikäli käytössä on USB-adapteri, asenna ensin ajurit ja kytke kaapeli vasta sitten tietokoneeseen. Mikäli kytkit kaapelin ennen ajureiden asennusta, ota se irti ja kytke se toiseen USB-porttiin kiinni ajureiden asentamisen jälkeen.

 7. Lataa ja pura koneellesi JungleFlasher v0.1.66 beta. Käynnistä JungleFlasher.exe

 8. Avaa "DVDKey32" -välilehti.
 9. Ota ruksi pois kohdasta "VIA ports Only". Mikäli käytössäsi on VIA:n piirisarja, niin jätä tähän kohtaan ruksi.
 10. Varmista että valittu COM-portti on oikea. Mikäli käytössä on CK3 Pro tai muu vastaava väline tai USB-adapteri, niin COM-portin "Type" pitäisi olla USB. Valitse tarvittaessa oikea COM-portti pudotuslistalta.
 11. Avaa "I/O Port" -pudotuslista ja käy läpi eri vaihtoehdot kunnes löydät Lite-On asemasi. Tunnistat Lite-On asemasi kun "Vendor" -kohdassa on teksti PLDS ja "Name" -kohdassa teksti DG-16D2S.
  KUVA:
 12. Kun olet löytänyt oikean aseman listalta (kts. alla oleva kuva), yhdistä R707 aseman piirilevyltä käyttäen joko ruuvimeisseliä kuten kuvassa, tai jotain vastaavaa sähköä johtavaa esinettä. Mikäli käytössäsi on nk. Probe tai Spear -laite, kytke se R707 takana olevaan reikään joka on kuvassa värjätty sinisellä.
 13. Pitäen R707 yhdistettynä varmista vielä pikaisesti että asema on varmasti oikea ja paina "Get Key, Create Dummy.bin, Open as Source" -painiketta.


  Mikäli saat vastaavan virhesanoman, ei probe/spear/ruuvimeisseli/tms. ollut yhdistänyt R707 asemasta, valittu COM-portti on väärä tai sieltä ei voi lukea tietoja tai aseman luukku ei ole oikeassa asennossa. Mikäli taas virhesanoma viittaa tarkemmin avaimeen (key), on vika silloin nimenomaan COM-portissa tai R707 yhdistyksessä.

 14. Paina "Tallenna" -painiketta.
 15. Paina "Tallenna" -painiketta.
 16. Paina "Tallenna" -painiketta.
 17. Paina "Tallenna" -painiketta.
 18. Valitse vaihtoehto "Ei".
 19. Ohjelman pitäisi automaattisesti siirtyä "FirmwareTool 32" -välilehteen, mikäli näin ei tapahtunut, siirry sinne ja paina "Open Target Firmware" -painiketta.
 20. Valitse Lite-On -asemalle tarkoitettu iXtreme firmware. iXtreme v1.51 tapauksessa valitse "ix151-liteon.bin" -tiedosto ja paina "Avaa" -painiketta.
 21. Paina "Spoof Source to Target" -painiketta.
 22. Avaa "MTK Flash 32" -välilehti.
 23. Paina "Lite-On Erase" -painiketta.
 24. Paina "Kyllä" -painiketta.
 25. Ole valmiina katkaisemaan virrat asemasta ja kytkemään ne siihen uudestaan päälle. Jatka painamalla "Kyllä" -painiketta.
 26. Odota kunnes ohjelma sanoo "Drive reported Status 0xD0". Viimeinen numero voi olla jotain muutakin. Kun näet tämän rivin, katkaise asemasta virrat ja kytke ne takaisin. Tee tämä mahdollisimman nopeasti.
 27. Ohjelman pitäisi näyttää "Flash Chip Properties" -kohdassa jotain järkevän näköistä tietoa, kuten kuvassa. Paina siis "Write" -painiketta.
 28. Odota että ohjelma kirjoittaa uuden firmwaren asemaan.
 29. Kun näet tekstikentässä rivin "Write verified OK !", on asema modattu.