» Etusivu

Yleistä
» Xbox 360 -konsolit
 › Arcade
 › Premium (Pro)
 › Elite

» Xbox Live -palvelu

Modifiointi
» Konsolin avaus

» DVD-Asema
 › Valmistajan selvitys
 › Spooffaus

 › Toshiba-Samsung
 › Hitachi-LG
 › BenQ
 › Lite-On

Muut
» Kiintolevy
 › XPlorer360
 › Avaaminen
 › Vaihtaminen

» Pelit
 › Kopioiden luonti
 › Pelien varmennus
 › Polttaminen
 › Bitsetting vaihto

» Sekalaiset
 › Video ja ääni
 › Nintendo WII
WWW.MODPIIRI.COM - Nopea ja luotettava

XHACKERBOX.COM - Enemmän irti pelikonsoleista

Design:
LeperMessiah - keishari@gmail.com

Toshiba-Samsung (TS-H943)

Modaaminen JungleFlasher -ohjelmalla


Tarvitset operaation suorittamiseksi JungleFlasher -ohjelmiston.

 1. Lataa ja asenna PortIO32 -ajurit. Sammuta tietokoneesi, kytke TS-H943 Xbox 360 DVD-asema kiinni tietokoneeseesi, laita ensin asemaan virrat päälle ja tämän jälkeen laita tietokoneeseen virrat päälle. Lataa ja pura JungleFlasher johonkin koneellesi ja käynnistä JungleFlasher.exe.


  HUOM! Mikäli TS-H943 -asemasi firmware on jo päivitetty iXtreme -firmwareen ja asemassa oleva iXtreme firmware on uudempi kuin iXtreme v1.41 on suositeltavaa, että asettelet luukun puoleenväliin kiinni ennen virtojen päälle kytkemistä. Voit tehdä tämän esimerkiksi avaamalla aseman luukun, painamalla luukun sulkemispainiketta ja katkaisemalla asemasta virrat ennenkuin luukku ehtii mennä kiinni. Sitten vain asettelet luukun puoleenväliin ja kytket asemaan virrat.  KUVA:
 2. Avaa "DVDKey32" -välilehti.
  KUVA:
 3. Mikäli käytössäsi on VIA PCI-kortti tai koneessasi on VIA:n piirisarja, älä ota ruksia pois "VIA ports Only" -kohdasta, muussa tapauksessa ota ruksi pois. Valitse tämän jälkeen aseman portti listalta.
  KUVA:
 4. Mikäli et tiedä mihin porttiin asema on kytketty, käy ne kaikki yksitellen läpi kunnes löydät aseman.
  KUVA:
 5. Tiedät, että olet löytänyt Xbox 360 -asemasi kun listan alapuolella näkyy vastaavat tiedot. Mikäli asema on "spooffattu", eli laitettu ilmoittamaan että se on jokin toinen asema, niin alapuolella voi lukea jonkin toisen Xbox 360 -aseman tiedot esim. GDR3120 tai DG-16D2S. Avaa tämän jälkeen "MTK Flash 32" -välilehti.
  KUVA:
 6. Mikäli asemassa on alkuperäinen firmware, eli asemaa ei ole modattu, paina "Sammy UnLock" -painiketta. Mikäli asemassa on jo Xtreme tai alle v1.4 iXtreme firmware, seuraa näitä ohjeita aseman lukituksen poistamiseksi (avautuu uuteen välilehteen tai ikkunaan). Voit seurata em. ohjeita myös jos Sammy UnLock ei toimi, eli ohjelma jää jumiin tai ei vastaa yli 10 min ajan.
  KUVA:
 7. Paina "Kyllä" -painiketta.
  KUVA:
 8. Ohjelmalla menee hetki kun se lähettelee komentoja asemaan ja sen jälkeen pitäisi oikealle "Flash Chip Properties" -kohdan alle tulla jotain tietoa. Mikäli tätä ei tapahdu, kannattaa kokeilla modausta jossain toisessa SATA-portissa tai vaikka erillisellä PCI-kortilla. Mikäli mikään ei tunnu toimivan, niin käytä joko DosFlash-ohjetta tai DOS-ohjetta. Paina tämän jälkeen "Read" -painiketta.
  KUVA:
 9. Valitse tallennushakemisto firmwaretiedostolle ja paina "Tallenna" -painiketta.
  KUVA:
 10. Paina "Ei" -painiketta.
  KUVA:
 11. Ohjelman pitäisi automaattisesti siirtyä "FirmwareTool 32" -välilehteen, mikäli näin ei tapahtunut, siirry sinne ja paina "Open Target Firmware" -painiketta.
  KUVA:
 12. Valitse asemaan laitettava uusi firmware ja paina "Avaa" -painiketta.
  KUVA:
 13. Paina "Spoof Source to Target" -painiketta.
  KUVA:
 14. Avaa jälleen "MTK Flash 32" -välilehti.
  KUVA:
 15. Paina "Write" -painiketta ja odota että ohjelma kirjoittaa uuden firmwaren asemaan.

  KUVA:
  Asema on nyt modattu. Voit sammuttaa tietokoneen, irroittaa aseman ja liittää sen takaisin Xbox 360 -konsoliin.